Cégbemutató

Csém-Inforg - az érthető innováció! A Csém-Inforg Kft. magyar tulajdonú, a hazai piacon működő vállalkozás.

 

Cégünk filozófiája szerint a hosszú távú és kölcsönösen eredményes partneri kapcsolatok, illetve a hatékony és megbízható megoldások kialakításának alappillérei: az ügyfélközpontú gondolkodásmód, a folyamatos innováció és a minőségre való konzekvens törekvés.

Célkitűzésünk, hogy az összeszokott szakértői gárdánk a partnereinkre szabott, integrált, komplex vállalatirányítási megoldások tervezésében és kialakításában szerzett tapasztalatait közvetlenül az ügyfél oldalnak adjuk tovább, támogatva a vállalatot a stratégiai döntéshozatalban, a folyamataik és az üzleti-informatikai rendszereik optimalizálásában.

Tisztában vagyunk az erős piaci versenyhelyzettel, ezért kiemelkedő fontosságúnak tartjuk szem előtt tartani ügyfeleink elégedettségét. Ezt mind az elvégzett munka magas minőségével, mind az ügyfél kapcsolatok hangsúlyos kezelésével kívánjuk elérni.

Ügyfeleink között jelentős szerepet töltenek be a hazai közműszektor vállalatai, akik számára az alábbi területeken: SAP vállalatirányítási, TERMIS hőszimulációs, és AQUIS vízhálózat irányítási rendszerekhez kapcsolódóan nyújtunk szakmai támogatást és tanácsadást. A közös munka ügyfeleinkkel valóban közös tervezést, megvalósítást és együttműködést jelent.